Team Særnmo er en del av NAF motorsport, og
jobber aktivt for å gi ungdom en meningsfull og sunn fritid

 

Les mer

 

fvideoover

Oppdatering av teamsernmo.net

Da har vi endelig fått oppdatert sidene våre, og det er en del nye features.
Først og fremst har innlogginga blitt mye lettere, og du har nå mulighet til å logge inn via facebook.
 
Videre er det mye lettere å dele bilder og filmer. Dersom du har vært på et løp og ønsker at bildene skal på hjemmesiden er alt du behøver å gjøre å lage et nytt album på google+. NB: Husk å dele albummet offentlig! Så sender du linken til meg. Jeg vil da legge albummet ditt til under galleriet.
Hvis du har noen Team filmer eller andre relaterte filmer du syns burde ligge på siden(OBS: må være fra youtube), er det bare å sende linken til meg, så skal jeg dele den i videogalleriet vårt. (hvis det er en egen film og du ikke vet hvordan du laster den opp på youtube, kan du bare sende den til meg, så skal jeg fikse det)
 
 
Nå har vi også fått opp en eventkalender. Der er det oversikt over bilcrossløpene som er i sommer(med forbehold om endringer), og du kan sortere utifra vanlige bilcrossløp eller kvalifiseringsløp til landsfinalene. Hvis du klikker deg inn på arrangementet, vil du finne en link til arrangørens hjemmeside hvor du vanligvis kan melde deg på løpet.
 
Under medlemssidene vil dere som tidligere finne referater fra styremøte og annen relevant informasjon ang teamet. Her vil dere også kunne endre på profilene deres.
 
Profilene deres vil hente profilbildet fra facebook og alder, slik at profilen ikke er helt tom. Det er mulighet for å laste opp et ekstra bilde i toppen av profilen. For at siden skal bli så komplett som mulig, er det flott dersom dere tar dere bryet med å fylle ut litt informasjon om dere selv i profilen. Da vil det bli mye mer spennede å se igjennom siden vår. For å endre på profilen, er det bare å tryppe på "Endre min profil" uner medlemsmenyen.
 
Siden har også fått et responsivt design, så nå skal den være godt rustet for de fleste plattformer.
 
Hvis det er noen som føler seg kallet til å skrive noen innlegg, så bare gi meg beskjed så ordner vi det.
 
Hvis det er noen bugs eller problemer med siden eller innlogging er det flott om du kan sende meg en meldig, så vi får fiksa det så raskt som mulig.
Ellers er det bare å komme med forslag til hva siden burde innholde, så skal jeg se hva jeg får til.
 
 
---
Susanne

Kontakt oss

Tlf Arne Særnmo: +47 950 00 478
Tlf Lill-Anita Særnmo: +47 915 43 038
Epost Team Særnmo: post@teamsernmo.net
Epost Webmaster: webmaster@teamsernmo.net
 
Post:
Team Særnmo
Co/ Lill Anita Særnmo
Ljørdalen sør
2425 Ljørdalen

Her finner du oss

 

Følg oss

FacebookMySpaceTwitter

Copyright © 2015 Team Særnmo.
All Rights Reserved.
Utviklet av BMiT

footer